EDREMİTLİ MUHTARLARA HİZMET İÇİ EĞİTİM”

EDREMİTLİ MUHTARLARA  HİZMET İÇİ EĞİTİM”

Edremit Nüfus Müdürlüğü tarafından Hizmet İçi Eğitim Semineri verildi.

Edremit ilçesi muhtarlarına Edremit Nüfus Müdürlüğü tarafından Hizmet İçi Eğitim Semineri verildi.

Edremit ilçesinde görev yapan mahalle ve köy muhtarlarına Edremit Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürlüğü tarafından Edremit Ticaret Odası Meclis Salonunda Hizmet İçi Eğitim Semineri verildi.

Edremit ilçesinde 20 köy ve 32 mahalle muhtarı ile toplam 52 muhtarın görev yaptığı ilçede 40 civarı muhtar Hizmet İçi Eğitim Seminerine katıldı.

ETO Meclis Salonunda gerçekleşen Hizmet İçi Eğitim Seminerine mahalle ve köy muhtarlarının yanı sıra, Edremit ve Belde belediyelerinde görevli evlendirme memurları da katıldı.                                                                                       

Sabah ve öğleden sonra iki oturumda gerçekleşen seminere katılım yoğun olurken, sabah köy muhtarlarına ve evlendirme memurlarına evlendirme yönetmelikleri ile ilgili bilgi verilirken, öğleden sonraki oturuma ise Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan’da katıldı.

“Bazı mahalle muhtarlarımızla tanışma fırsatımız oldu. Edremit’e yeni geldiğimden birçok muhtarımızla tanışamadık. Bu sayede birbirimizle tanışmış olduk” diyen Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, “Bu seminerin gerçekleşmesinde emeği geçen Nüfus Müdürümüze çok teşekkür ediyorum” diyerek muhtarların bir sorunu olup olmadığını sordu.

Edremit Nüfus Müdürü Renginur Ayan ise Hizmet İçi Eğitim Seminerine katılan mahalle ve köy muhtarlarına, nüfus teşkilatı ve tarihçesi, mernis, T.C kimlik kartı, T.C kimlik numarası, yabancılara mahsus kimlik numarası, KPS sorgulama hizmetleri, Adres Kayıt Sistemi hakkında geniş bilgiler verdi ve ne yapılması konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.

Hizmet İçi Eğitim Seminerinin son bölümünde muhtarların sorunlarına yer verilerek istek ve temenniler iletildi.Enver DOLGUN

 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı